Pages - Menu

22 decembrie 2011

Spanac cu piept de pui

La reteta asta eu am facut si cate un ou,parca nu merge spanacul fara ou:)


Ingrediente:
  • 500g spanac (eu am avut congelat)
  • 1 piept de pui
  • 100g suc de rosii
  • lamaie(optional)
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare: 

Se spala puiul,se taie fasii cam de 2 cm si se pune intr-un vas impreuna cu un pic de ulei,usturoiul tocat marunt,sare si piper.Se lasa pe foc pana se rumeneste putin,apoi il scoatem si punem spanacul,sare,piper si un pic de apa cat sa-l acopere.


Se lasa la foc potrivit pana scade putin,apoi se pun fasiile de pui,sucul de rosii si se da la cuptor pana se rumenesc bine bucatile de pui. cca 25-30 de min.Inainte cu 15 min sa fie gata se adauga o felie de lamaie.

La sfarsit presarati patrunjel tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu