tag:blogger.com,1999:blog-2461533865201508487.post2851408697098909819..comments2023-10-21T10:38:46.379+03:00Comments on Retete a la Miki: Ecler cu ciocolata si friscaMihaela D.http://www.blogger.com/profile/00628585790579977321noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2461533865201508487.post-48590484662845814312012-04-16T10:52:29.820+03:002012-04-16T10:52:29.820+03:00Nu am ce revizui la ea,o fac de foarte mult timp a...Nu am ce revizui la ea,o fac de foarte mult timp asa cum este scrisa si nu mi s-a intamplat niciodata sa dau gres.Daca ai fi un pic mai explicit/a,poate reusim sa vedem ce nu a mers cum trebui.Poate nu ai incorporat oul bine,e foarte esential acest lucru,poate nu a fost racita compozitia cum trebui e la fel de esential samdMihaela D.https://www.blogger.com/profile/00628585790579977321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2461533865201508487.post-35272079492473608492012-04-16T10:46:35.756+03:002012-04-16T10:46:35.756+03:00E o reteta foarte proasta...aluatul pt coji se lea...E o reteta foarte proasta...aluatul pt coji se leaga de foaia de copt (pentru prima oara cand mi se intampla asa ceva la o prajitura)si se arde, desi am copt la temperatura indicata in reteta, iar gustul nu e tocmai bun.<br />Revizuiti reteta!!!Anonymousnoreply@blogger.com