Ingrediente:
- 1 pachet de paste(500g)
- 600ml smantana Gran Cucina
- 400g bacon
- 3-4 galbenusuri
- 200 g parmezan ras
- 2 catei de usturoi
- 3-4 linguri ulei de masline
- 100ml vin
- sare,piper
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj,iar intre timp facem sosul.
Intr-un vas punem pe foc,uleiul si usturoiul zdrobit sau tocat marunt.Cand usturoiul s-a rumenit un pic se adauga baconul taiat fasii subtiri si se lasa la foc 2-3 min pana se rumeneste,apoi adaugam vinul si dam focul iute pana se evapora alcoolul.Cand sosul a scazut un pic adaugam pastele scurse in prealabil si amestecam frecvent.Lasam 1-2 min.,adaugam galbenusurile,amestecam energic pentru a nu se gati galbenusul bucati intregi,apoi adaugam smantana si le mai lasam 1-2 min amestecand frecvent..La sfarsit se adauga parmezanul sau dupa preferinta se pune deasupra in farfurie.
https://carnedevitelinsosdelegumereteta.blogspot.com/
RăspundețiȘtergerehttps://cheesecakeculamaiesifructeretetaiaurt.blogspot.com/
https://cheesecakefaracoacerecufructereteta.blogspot.com/
https://ciupercicusmantanasipuiusturoiou.blogspot.com/
https://covrigidecasacususandepostretetasare.blogspot.com/
https://eclereumplutecubranzareteta.blogspot.com/
https://eclereumplutecucremadevaniliereteta.blogspot.com/
https://negresacunucasigemdepostreteta.blogspot.com/
https://prajituraalbacazapadacucremadelamaie.blogspot.com/
https://prajituraamandinacufriscaretetacrema.blogspot.com/