Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 400g mascarpone
- 1 pachet de piscoturi
- Cafea preparata pentru piscoturi
- 50g lichior de cafea(optional)
Mod de preparare:
Se fac cca 300-400 g de cafea pentru inmuiatul piscoturilor
si se lasa la racit.Intre timp batem albusurile spuma cu 2 linguri de zahar,galbenusurile cu cele 2 linguri de zahar ramase pana se
omogenizeaza si capata o culoare alb-galbuie.Galbenusurile le adaugam peste albusuri si le mixam bine.Adaugam mascarpone si mixam in continuare,iar la sfarsit
daca vrem un gust intens de cafea adaugam 50g lichior de cafea.
Incepem ansamblarea prajiturii:
Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam pe o tava unul langa
altul,punem un strat din crema obtinuta, ne apucam de al doilea strat de
piscoturi si tot asa pana se termina
crema si piscoturile,ultimul strat fiind de crema.Se presara cacao sau ness pe
deasupra si se da la frigider minim 2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu