Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ardei gras mare sau 1/2 rosu,1/2 galben
- 1/2 dovlecel
- 1 ceapa rosie potrivita
- 1/2 legatura de patrunjel
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Pasul 1:Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de hartie,apoi il taiem de marimea si grosimea unui deget, il punem pe foc intr-o tigaie in care am incins uleiul si il lasam pana se rumeneste,intorcandu-l de pe o parte pe alta din cand in cand.
Pasul2:Curatam ardeiul de seminte si il tocam fasii late de 1 cm.Ceapa o curatam si o taiem solzisori. Dovlecelul il taiem fasii de lungimea unui deget,iar patrunjelul il spalam si il tocam marunt.
Cand puiul este gata il scoatem pe o farfurie si il acoperim,iar in uleiul ramas punem ardeii pe care ii sotam 3-4 min,apoi adaugam ceapa si dovleceii.Sotam totul 5-7 min.,apoi adaugam apa incalzita cat sa acoperim legumele.
Lasam totul 10-15 min sau pana legumele nu mai au lichid,apoi adaugam puiul si mai sotam 3-4 minute.
Se serveste cald alaturi de piure de cartofi si salata.
Usor si gustos.Te pup!
RăspundețiȘtergereAsa este,Miha!Pup si eu!
RăspundețiȘtergereTudorina
RăspundețiȘtergereAm încercat reteta, e foarte bună!