Ingrediente:
- 1 kg carne de pui(eu folosesc de obicei pulpe dezosate)
- 7-8 catei de usturoi
- 1 ceapa potrivita
- 1 cartof potrivit
- 2 lingurite de sare
- 1 lingurita marar(am avut uscat)
- 1 lingurita patrunjel(am avut uscat)
- 1/2 lingurita piper
- 2 oua
Mod de preparare:
Carnea se spala,se lasa la scurs si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul si cartoful.
Amestecam compozitia bine si dam la rece minim 2 ore(eu de regula o las de seara pana dimineata) sa se ''imprieteneasca'' ingredientele.Se scot de la rece,se adauga ouale si se amesteca bine pana omogenizam compozitia.Lasam sa se ''odihneasca'' cca 15 min,apoi formam bilute mici
si le ''tavalim'' prin faina.Se pun la prajit in uleiul incins pana se rumenesc frumos.Optional puteti sa le dati prin susan sau mac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu