Ingrediente:
- 1kg de biscuiti,fursecuri sau ce aveti prin casa ramas
- 500ml lapte
- 2 linguri de cacao
- 1 lingura de zahar
- 50g ciocolata
- 50g unt
- 2 linguri esenta de rom
Mod de preparare:
Se rup dulciurile in bucati mici sau se pun in robot.Intr-un vas se pun pe foc laptele,zaharul,cacaua, ciocolata,untul si se lasa pana da intr-un clocot,apoi se adauga esenta de rom si se toarna calda peste dulciuri putin cate putin,amestecand continuu pana cand se obtine o pasta omogena.
Se poate da forma de tort,adaugand o crema rapida de cioco de aici sau puteti da forma de bulgarasi ''tavaliti'' prin fulgi din nuca de cocos.
mmmmmmmmmmm ce bine arata :)
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani :)
La multi ani!!Un an nou cu bucurii!!
RăspundețiȘtergerePrajitura a fost buna,dar cam putina pentru apetitul nostru:)