un pachet foi de cremsnit cumparate(400g)
Crema:
- 4 oua
- 1l lapte
- 1 baton de vanilie sau 2 lingurite esenta de vanilie
- 300g zahar
- 6 linguri cu varf de faina
- 1 pachet de unt(200g)
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja de lamaie si/sau portocala
Mod de preparare:
Crema se prepara ca aici,cu mentiunea ca untul se pune imediat ce este crema gata. Intr-o tava,a mea are aproximativ 20X30 punem o foaie de cremsnit(din cele doua)deasupra tavii si taiem la dimensiunea dorita.Eu am pus folie alimentara ca sa pot scoate prajitura a doua zi din tava,se poate taia si in tava.
Resturile care raman de la prima foaie impreuna cu foaia ramasa se faramiteaza cu mana si se impart in trei parti egale.
Dupa ce am pus prima foaie in tava punem un strat de crema calda,o parte de foaie sfaramata,iar crema,a doua parte de foaie,iar crema si ultima parte de foaie sfaramata.
Acoperim si dam la rece minim 2-3 ore,preferabil pana a doua zi.
Arata bine:) bravo
RăspundețiȘtergereMerci!Arata cat de cat in poze,dar gustul e yammy,iar mie imi place cremsnitul la nebunie!
Ștergere