Caiet electronic cu retete din 7 decembrie 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 februarie 2012

Rulada de pui cu ciuperci

O rulada usoara care se poate servi  rece sau calda.Este foarte buna pt un mic dejun consistent, pranz sau cina.


Ingrediente: 
  • 5-6 pulpe dezosate
  • 200g ciuperci proapete
  • 100g praz
  • 50g ardei gras(1/2 ardei)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pulpele le dam cu sare,piper si le dam deoparte.Intre timp curatam,spalam,tocam ciupercile foarte marunt si le punem  pe foc intr-un vas,condimentam si le lasam cca 5 min. sau pana scad foarte bine.Prazul il taiem rondele subtiri,iar ardeiul feliute subtiri. Luam doua folii alimentare si intre ele punem cate o pulpa pe care o subtiem si o nivelam cu un ciocan de carne.


Dupa ce am terminat cu pulpele,le punem pe o alta folie alimentara una langa alta.


 Daca este nevoie mai nivelam cu ciocanul de carne inca odata punand o alta folie alimentara deasupra,dar cu grija sa nu se rupa.Adaugam prazul,ardeiul,ciupercile sotate si rulam.



Rulada obtinuta o lasam sa se ''odihneasca'' la rece timp de 30 de min.,apoi eliminam folia alimentara si o punem intr-o tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 45 de minute sau pana se rumeste deasupra. Noi am servit la pranz cu ciupercute simple la cuptor si piure.
Puteti folosi piept de pui sau mai puteti adauga felii de kaiser inauntru sau sa ''imbracati'' rulada pe dinafara.



2 comentarii:

© Retete a la Miki, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena