Ingrediente:
- 6 pulpe superioare dezosate
- 6 castraveciori acri(preferabil in otet)
- 4-5 lingurite de mustar
- 6 felii de kaiser
- 2 morcovi potriviti
- 2 cepe potrivite
- 1 telina potrivita
- 500g rosii decojite
- 4-5 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa,morcovii si telina se curata si se taie cubulete potrivite.
Punem totul intr-un vas pe foc impreuna cu uleiul si sotam cca 4-5 min,fara sa prinda culoare,apoi punem si rosiile taiate cubulete.Daca aveti rosii proaspete puneti-le intr-un vas cu apa clocotica cca 2-3 min.,eliminati cojile,apoi tocati-le cubulete,daca nu,puneti rosii decojite din conserva.Lasati totul la foc cca 10 min.
Intre timp ne apucam de rulouri.Punem cate o pulpa intre doua foi alimentare,o subtiem si nivelam cu un ciocan pt carne,apoi intindem un strat foarte subtire de mustar pe toata suprafata pulpei,punem castraveciorul si rulam.Rulam apoi totul intr-o felie de bacon si legam cu ata de bucatarie.
Rulourile obtinute le punem in vasul cu legume si lasam cca 20 de minute sau pana e fiarta carnea, intorcandu-le din cand in cand si adaugand apa calda daca este nevoie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu