Ingrediente:
- 4 lipii ( reteta Jamilei -jumatate de compozitie sau cumparate)
- 1 piept de pui dezosat (puteti face cu ce carne doriti)
- 2 cartofi potriviti
- ''Sos'' de maioneza la minut
- 8 frunze de salata
- 2 rosii mici
- 2 castraveti murati
- ketchup
- sare
- piper
- condimente
Pieptul de pui il punem taiat in doua in tigaie cu un pic de ulei,sare,piper si il gatim pana se rumeneste bine, intorcandu-l pe ambele parti. Cand este gata il scoatem pe o farfurie si il taiem felii cat putem de subtiri. Dupa ce l-am feliat, il punem inapoi in tigaie, adaugam sare, piper, condimente si il mai gatim cca 5 min, amestecand din cand in cand.
Cartofii ii prajim, iar intre timp facem sosul. Daca doriti sos de usturoi puteti pune 1-2 catei de usturoi in sos inainte de a mixa ingredientele.
Cand avem toate ingrediente gata, incalzim un pic lipia, daca sunt cumparate, punem un strat subtire de sos, punem carnea, cartofii, salata tocata, rosiile, castravetii murati, kechup-ul si rulam ca pe o clatita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu