Ingrediente:
- 250g paste nefierte
- 100g rosii uscate(4-5 buc)
- 2-3 linguri ulei de la rosii uscate sau de masline
- 1 lingura Sos pesto
- 1 catel de usturoi
- 100ml vin alb
- parmezan(optional)
- sare,piper
Mod de preparare:
Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp scurgem de ulei rosiile(eu le conserv in ulei) si le taiem bucatele.Intr-o tigaie punem uleiul impreuna cu usturoiul zdrobit,adaugam rosiile si sotam 2-3 min,apoi adaugam sosul pesto,vinul,lasam 1-2 min. si adaugam pastele scurse in prealabil.Lasam la foc mic inca 1-2 min.amestecand frecvent.
Se servesc calde cu parmezan deasupra.
gustoase si aratoase.
RăspundețiȘtergereMultumesc Maria!
ȘtergereO trimit pe Diana mea la tine la masa.Abia a terminat pastele si inca mai vrea.Eu una sa nu le vad deloc.Pupici!
RăspundețiȘtergereO astept oricand,se fac foarte rapid:) :*
Ștergere