Ingrediente:
- 2 banane
- 100g ciocolata (eu am pus 50g amaruie si 50 g cu lapte)
- 1 lingura ulei
- 1 lingura nuca de cocos rasa
- 1 mana de nuci tocate marunt
- scobitori sau bete pt frigarui
Mod de preparare:
Taiem bananele felii de 2 cm,punem fiecare bucata pe cate o scobitoare,le pun pe o tava si le punem in congelator pana ingheata.
Ciocolata o topim pe baie de aburi impreuna cu uleiul.Scufundam bananele in ciocolata,le dam jumatate prin nuca,jumatate prin nuca de cocos si le punem inapoi pe tava.
Ciocolata se va intari aproape instant.Se vor pastra in congelator pana in momentul in care le servim.
Tips:
- puteti da bananele si prin biscuiti,alune,migdale sau ce va place
Tare reteta asta, nu am mai auzit de ea pana acum!
RăspundețiȘtergereImi place ca e simpla
Se face foarte usor:)e printre preferatele Robertei:)
RăspundețiȘtergereFoarte bună ideea! E ceva ușor de făcut, dar de efect! Cu siguranță o să le fac și eu pt. băiețelul meu și pt. mama lui :)), că și ea e mare amatoare de dulciuri!
RăspundețiȘtergereP.S. Te-am trecut în lista mea de bloguri care îmi plac, sper să nu te superi.
Ma bucur ca ti-a placut ideea!Cat despre blog,ma simt onorata!Pupici!
RăspundețiȘtergerePaste cu pui la cuptor
RăspundețiȘtergerePaste cu ton si masline
Paste cu ciuperci si sunca
Paste carbonara cu smantana
Tocanita de vitel cu ceapa
Tocanita de ciuperci de post
Tocana de legume cu orez
Fasole verde cu usturoi