Ingrediente pt 4 portii:
- 1/2 salata iceberg sau o punga de 200g de mix de salata
- 400g piept de pui
- 2 legaturi de ridichi
- 1 legatura ceapa verde
- 4 castraveti mici
- 150g-200g cascaval si/sau branza
- 2-3 linguri de sos de maioneza fara usturoi
- zeama de la 1/2 lamaie
- 6-8 felii de paine
- condimente
Mod de preparare:
Pasul 1: Pieptul de pui il taiem felii de cca 1 cm grosime, il punem intr-un vas si adaugam peste el condimente ( sare, piper, boia de ardei ), o lingura de ulei si amestecam totul pana intindem uniform toate condimentele. Incingem bine un gratar de aragaz sau o tigaie care nu lipeste si punem puiul la foc pana se rumeneste frumos pe ambele parti.
Pasul 2: Curatam, spalam si taiem toate legumele, le punem intr-un castron. Adaugam sosul de maioneza, zeama de lamaie si amestecam bine, apoi taiem cascavalul si/sau branza cubulete si adaugam peste salata.
Pasul 3: Pieptul de pui il taiem cubulete sau fasii, il adaugam peste salata, iar feliile de paine le punem la prajit in tigaia in care am gatit puiul si le rumenim bine pe ambele parti.
Tips:
- Baza salatei sunt: salata, sosul de maioneza, cascavalul si/sau branza, pieptul de pui si paine prajita, in rest puteti pune ce legume doriti.
- Painea o puteti taia cubulete si o puteti adauga in salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu