- 500g carne de pui
- 1 ceapa potrivita
- 2-3 catei de usturoi
- maioneza
- 2 cartofi potriviti
- sare si piper
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Am pus carnea,ceapa,usturoiul si condimentele in robot(daca nu aveti robot,dati totul prin masina de tocat-sita cea mai fina).
Am mixat totul pana am obtinut o pasta omogena si am lasat deoparte cca 10-15 min.Intre timp am facut ''Sos'' de maioneza la minut si am prajit cartofii.Dupa ce s-a ''odihnit'' compozitia,am format ''chiftele'' mai mari si le-am pus in tigaia incinsa.Cand au fost aproape gata,am taiat chiflele in doua,partea de sus am pus-o peste ''chiftea'' in tigaie(pt a lua gustul carnii),iar pe partea de jos am pus maioneza,un strat de cartofi prajiti si optional o felie de branza topita.Optional mai puteti pune ketchup,mustar, castraveti acri sau gogosari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu