Ingrediente:
- 400g piscoturi
- 400g mix fructe de padure congelate
- 1 litru frisca lichida
- 200g lichior de visine
- 1 litru suc fructe de padure
- 100g zahar pudra
Intr-un bol punem fructele de padure,zaharul,100g lichior si bagam in cuptorul cu microunde pt cca 2 minute(sau pana se topeste zaharul si se dezgheata un pic fructele). Intre timp luam alt bol punem frisca,100g lichior si batem pana la omogenizare(nu foarte mult pt ca se poate taia).Separat amestecam sucul din fructe de padure cu zeama lasata de la fructe si incepem asamblarea tortului.Luam cate 2 piscoturi le tinemm cca 10 sec in sucul de fructe,dupa care aranjam un strat in forma de tort care dorim sa o dam,asezam primul strat de piscoturi,
al doilea strat punem fructele,alegeti-le pe cele mai mari(ajuta la taierea tortului),
iar la al treilea strat punem frisca,
dupa aceea punem iar piscoturi,restul de fructe si ultimul strat frisca.
Avem grija sa oprim si pt ornat.Se da la frigider pana a doua zi sau minim 2 ore.Puteti sa bateti doar 7-800g frisca cu lichior,iar restul sa opriti pentru cand ornati tortul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu