Caiet electronic cu retete din 7 decembrie 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 ianuarie 2012

Rulouri cu cremwursti

Aceasta reteta este un aperitiv,o gustare sau o cina simpla,dar consistenta.Se fac usor se mananca repede:).Umplutura o puteti face dupa preferinte,merg bine si cu cascaval,carnati subtiri etc


 Ingrediente: 

Aluat:
  • 500g faina
  • 250g apa
  • 25g drojdie proaspata
  • 30g ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 galbenus de ou(pt uns)

Pt . uns aluatul:
  • 50g unt
  • 1 lingurita condimente(cimbru,rozmarin)
  • 2 lingurite mujdei de usturoi

Umplutura:
  • 4  cremwursti
  • 4 felii de branza topita

Mod de preparare:

Pregatim cremwurstii si branza pe care le taiem in doua.Untul il topim si il amestecam cu condimentele si mujdeiul de usturoi.



Preparam aluatul ca aici
 

Aluatul obtinut il impartim in patru parti egale.Fiecare parte o intindem la o grosime de 1 cm si ungem cu unt. Impaturim aluatul si dam la rece pt 10 min.


Repetam acest lucru de 3-4 ori pana se termina untul.Dupa ce am terminat,luam fiecare bucata de aluat,o impatim in doua ,o intindem la cca 1 cm grosime si pornind de la jumatate taiem aluatul in fasii egale.Punem branza, cremwursti si rulam.



 Punem totul intr-o tava unsa cu ulei si lasam la crescut cca 30 de min.

Cand sunt frumos crecute le ungem cu galbenus de ou amestecat cu un pic de lapte si le bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 45 de min sau pana se rumenesc deasupra.
Se pot servi calde sau reci,cu ketchup si/sau mustar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

© Retete a la Miki, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena