- 6 felii ceafa de porc (sau orice alta carne)
- 6 catei de usturoi mari
- 1 legatura de patrunjel
- 1 bucata de praz
- 1 cutie de rosii cubulete (400g)
- 200ml vin dulce
- 2 linguri pasta de ardei sau 1 ardei rosu
- sos de soia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Luam o felie de carne, o punem intre doua folii alimentare, o subtiem cu ajutorul unui ciocan pentru carne, deasupra asezonam cu sare (nu multa, deoarece este si sosul de soia sarat) si piper. Adaugam usturoiul si prazul taiate feliute subtiri, stropim carnea cu sosul de soia, adaugam si patrunjelul tocat marunt, apoi rulam si ''inchidem'' cu o scobitoare. Repetam in acest mod pentru toate feliile de carne.
Dupa ce avem toate rulourile gata, le punem pe foc intr-un vas cu un pic de ulei si le rumenim pe toate partile, fara a le gati complet. Cand sunt rumenite le scoatem si le punem intr-un vas termorezistent,adaugam rosiile, pasta de ardei, vinul si patrunjel.
Punem vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 30-45 de min. pana obtinem un sos omogen si rulourile sunt rumenite frumos.
arata foarte bine :)
RăspundețiȘtergereMs,Marina!M-am mai imprietenit si eu cu aparatuI,am vb frumos cu eI :))
Ștergere