Ingrediente:
- 450g ciuperci proaspete
- 350g piept de pui
- 300g ficatei de pui
- 1 ardei iute verde
- 150ml vin
- 5-6 catei de usturoi
- marar
- sare,piper
Mod de preparare:
Pasul 1:curatam,spalam si taiem in patru ciupercile
Pasul 2:spalam pieptul de pui si il taiem cuburi potrivite
Pasul 3:spalam,curatam,lasam la scurs ficateii,apoi ii taiem bucati potrivite
Pasul 4:curatam si tocam 2 catei de usturoi
Cand avem totul pregatit punem o tigaie pe foc cu un pic de ulei in care punem usturoiul tocat, ciupercile, un pic de sare si lasam pe foc pana se rumenesc un pic.Adaugam puiul,apoi ficateii,iar cand sunt si acestia un pic rumeniti adaugam vinul,dam focul iute pt a se evapora alcoolul,apoi adaugam si ardeiul iute tocat rondele.Lasam la foc potrivit amestecand din cand in cand pana se gatesc ficateii, adaugand cate un pic de apa calda daca este nevoie.Inainte cu 2-3 min.de a stinge focul adaugam si restul usturoiului facut mujdei,potrivim de sare si piper,iar la sfarsit mararul.
Se poate servi simpla sau cu mamaliguta.
Mananc un mar si ma gandesc ca musc dintr-o ciupercuta daia buna rau :))))
RăspundețiȘtergerefoarte buna!! mai trebuie putin piper :)))
Sa ai pofta!Mai tb putin fuchs,nu?:))
RăspundețiȘtergereCat imi place tigaia picanta! Eu mai fac asa: carne macra de porc, ficatei de pui, piept de pui, carnati picanti, totul amestecat cu ciuperci, mamaliguta, o nebunie!
RăspundețiȘtergereDelicioasa in varianta ta,numai ca eu ii spun tochitura:),cu mamaliga si usturoi,ai dreptate este o nebunie:).
Ștergere