Ingrediente:
- 450g carnati afumati
- 150g faina
- 2 oua
- 175ml lapte
- 60ml apa
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita de sare
- condimente
Mod de preparare:
Intr-un castron punem faina si sarea.Ouale le amestecam cu condimentele si le punem peste faina.Omogenizam totul cu ajutorul unui tel,incorporand laptele si apa treptat pana obtinem o compozitie de consistenta unei smantani.Acoperim castronul si lasam 30 de min.
Intre timp incingem cuptorul la 220 de grade si taiem carnatii bucati de 3-4cm lungime.
Intr-o tava care nu lipeste punem uleiul si punem tava in cuptor pt 5 min,apoi punem carnatii si ii lasam 10 min sau pana se rumenesc.Cand sunt rumeniti se bate din nou cu telul aluatul si il turnam peste carnati.
Lasam totul in cuptor 30 de min sau pana se rumeneste aluatul deasupra.
mmm ce bun :)
RăspundețiȘtergere