Ingrediente:
- 600-700g pulpe de pui dezosate fara piele
- 500g ciuperci proaspete
- 1 ardei gras mare
- 2 cepe potrivite
- 5-6 catei de usturoi
- 1 lingura de rom
- 200g rosii la cutie
- sare,piper
- boia dulce
- 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Pulpele de pui le taiem bucati mari si le punem intr-o tigaie incapatoare in care am pus trei linguri de ulei,sare,piper, boia dulce(toate dupa gust) si usturoiul zdrobit.Le gatim la foc potrivit amestecand ocazional pana se rumenesc bine bucatile de carne,iar inainte de a fi gata adaugam romul.Separat,intr-un alt vas punem ciupercile spalate si scurse impreuna cu o lingura de ulei si un pic de sare.Le lasam la foc potrivit pana scad bine si se rumenesc un pic.
Cand puiul este rumenit il scoatem pe o farfurie si in grasimea ramasa punem ceapa tocata mare si ardeiul taiat betigase pe lungime.Lasam 10 min,apoi adaugam ciupercile,rosiile si puiul,amestecam totul bine adaugam 300-400g apa sau supa de pui si lasam la foc potrivit cca 30 de min.
''Pulpe de pui dezosate cu ciuperci si ardei'' se pot servi simple cu salata verde sau impreuna cu mamaliga,piure sau paste.
Tare bun trebuie sa fie...mniam..mniam...:)
RăspundețiȘtergereMiha,am apucat doar sa gust:))din gustat a fost buna:)
RăspundețiȘtergere